diplomsko delo
Tanja Travnikar (Avtor), Tatjana Pirman (Recenzent), Janez Salobir (Mentor), Alenka Levart (Komentor)

Povzetek

Vpliv naravnega in sintetičnega vitamina E na oksidacijsko stabilnost piščančjega mesa

Ključne besede

pitovni piščanci;perutnina;meso;prehrana živali;krmni dodatki;vitamin E;maščobne kisline;oksidacijska stabilnost;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Travnikar]
UDK: 636.5.084/.087:637.5(043.2)
COBISS: 2502280 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 251
Št. prenosov: 44
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of natural and synthetic vitamin E on oxidative stability of broiler meat
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 50 f.
ID: 12333729