| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Izvor: | Geneva |
| Tipologija: | 0 - Ni določena |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | World Health Organization |
| UDK: | 579.6:664:635 |
| COBISS: |
2860332
|
| ISBN: | 978-92-5-106118-3 |
| Št. ogledov: | 553 |
| Št. prenosov: | 27 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Greens, Edible;Congresses;Herbs;Food contamination;Risk assessment;Food;Microbiology; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | XX, 138 str. |
| ID: | 1435297 |