| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Knap] |
| UDK: | 641.1:631.147:543.61:544.02(043.3)=163.6 |
| COBISS: |
816503
|
| Št. ogledov: | 1545 |
| Št. prenosov: | 336 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Methods for the detection of authenticity of organic foods |
| Sekundarne ključne besede: | fruits;vegetables;herbs;organic farming;conventional farming;food authenticity;antioxidant activity;total phenols;isotop ratio;IRMS;XRF; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XV, 142, [11] f. |
| ID: | 9080061 |