sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure
Andrej Kastelic (Intervjuvanec), Gregor Mlakar (Intervjuvanec), Andrej Kuhar (Intervjuvanec), Dominik Čevka (Intervjuvanec), Rajko Rokavec (Intervjuvanec), Klemen Matk (Intervjuvanec), Angela Cividini (Intervjuvanec), Maja Godina-Golija (Intervjuvanec), Davorin Koren (Intervjuvanec), Janja Berginc (Intervjuvanec), Janez Bogataj (Intervjuvanec), Elizabeta Ložar (Intervjuvanec), Martina Ivanjšek (Intervjuvanec), Mojca Cepuš (Intervjuvanec), Janko Kodila (Intervjuvanec), Marlena Skvarča (Intervjuvanec), Janez Jezeršek (Intervjuvanec), Boris Jež (Intervjuvanec), Jordan Cigoj (Intervjuvanec), Barbara Zrimšek (Oseba, ki intervjuva), Mojca Mavec (Oseba, ki intervjuva), Mojca Mavec (Scenarist), Barbara Zrimšek (Scenarist)

Povzetek

Od njive do mize

Ključne besede

meso;mesni izdelki;tradicionalne jedi;živinoreja;avtohtone pasme;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.19 - Radijska ali televizijska oddaja
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Radiotelevizija Slovenija, Televizija Slovenija
UDK: 637.5+636
COBISS: 4059768 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2351
Št. prenosov: 433
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
ID: 1445933
Priporočena dela:
, sodelovanje v izobraževalno dokumentarni seriji na 2. programu TV Slovenija, Ljubljana, 27. februar 2012 od 18.30 do 19.ure
, effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments