Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2022 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UNG FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij |
Založnik: | [J. Topić Božič] |
UDK: | 543.2/.9:663.252.4(043) |
COBISS: | 98028035 |
Št. ogledov: | 1457 |
Št. prenosov: | 82 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Novi analitski pristopi v kontroli kakovosti in varnosti v produkciji fermentiranih pijač |
Sekundarne ključne besede: | kvasovke;piranoantociani;spektrometrija s termičnimi lečami;mlečnokislinske bakterije;biogeni amini;tankoplastna kromatografija;disertacije; |
URN: | URN:SI:UNG |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Novi Gorici, Fak. za podiplomski študij |
Strani: | 173 str. |
ID: | 14563112 |