| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2022 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UNG FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij |
| Založnik: | [J. Topić Božič] |
| UDK: | 543.2/.9:663.252.4(043) |
| COBISS: |
98028035
|
| Št. ogledov: | 1457 |
| Št. prenosov: | 82 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Novi analitski pristopi v kontroli kakovosti in varnosti v produkciji fermentiranih pijač |
| Sekundarne ključne besede: | kvasovke;piranoantociani;spektrometrija s termičnimi lečami;mlečnokislinske bakterije;biogeni amini;tankoplastna kromatografija;disertacije; |
| URN: | URN:SI:UNG |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Novi Gorici, Fak. za podiplomski študij |
| Strani: | 173 str. |
| ID: | 14563112 |