| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2009 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL FDV - Fakulteta za družbene vede | 
| Založnik: | [K. Gabrijelčič] | 
| UDK: | 613.2:316(043.2) | 
| COBISS: | 28544605   | 
| Št. ogledov: | 26 | 
| Št. prenosov: | 8 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede | 
| Strani: | 84 f. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;social sciences;družbene vede;sociology;sociologija; | 
| ID: | 1461592 |