Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL FDV - Fakulteta za družbene vede |
Založnik: | [T. Leskovšek] |
UDK: | 613.2(043) |
COBISS: | 26442077 |
Št. ogledov: | 1996 |
Št. prenosov: | 169 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | Consumers;Information;Food;Health; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede |
Strani: | 72 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
ID: | 42121 |