odnos potrošnika do informacij o hranilni vrednosti na živilih
Teja Leskovšek (Avtor), Blanka Tivadar (Mentor)

Povzetek

Zakaj jih potrebujemo?

Ključne besede

Potrošniki;Informacije;Hrana;Zdravje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FDV - Fakulteta za družbene vede
Založnik: [T. Leskovšek]
UDK: 613.2(043)
COBISS: 26442077 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1996
Št. prenosov: 169
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Consumers;Information;Food;Health;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede
Strani: 72 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;
ID: 42121
Priporočena dela:
, odnos potrošnika do informacij o hranilni vrednosti na živilih
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu
, zaključna projektna naloga