| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2005 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Čurk] |
| UDK: | 613.2(043.2) |
| COBISS: |
1739400
|
| Št. ogledov: | 1661 |
| Št. prenosov: | 243 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta |
| Strani: | 41 str., 7 str. pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
| ID: | 30756 |