diplomsko delo
Mateja Oman (Avtor), Blanka Tivadar (Mentor)

Povzetek

Kuhanje kot skrb za druge

Ključne besede

Gospodinjstvo;Kulinarika;Družina;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FDV - Fakulteta za družbene vede
Založnik: [M. Oman]
UDK: 316.72:641/642(043.2)
COBISS: 31792477 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 733
Št. prenosov: 205
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Home economics;Cooking;Family;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede
Strani: 46 f.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;sociology;sociologija;sociology of culture;cultural context of social life;sociologija kulture;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;food;cooking;dishes;meals;hrana;priprava jedi;jedi;obroki;
ID: 1463489
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, Slow food v Sloveniji
, hrana in procesi medkulturnih izmenjav v večetnični soseski