Slow food v Sloveniji
Tanja Špende (Avtor), Blanka Tivadar (Mentor)

Povzetek

Hedonizem ali elitizem?

Ključne besede

slow food;Prehranjevalne navade;Hedonizem;Elitizem;Slovenija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FDV - Fakulteta za družbene vede
Založnik: [T. Špende]
UDK: 316.72:641(497.4)(043.2)
COBISS: 31325277 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1511
Št. prenosov: 277
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Food habits;Hedonism;Elitism;Slovenia;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fak. za družbene vede
Strani: 54 f.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;sociology;sociologija;sociology of culture;cultural context of social life;sociologija kulture;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 1463626
Priporočena dela:
, Slow food v Sloveniji
, diplomsko delo
, hrana in procesi medkulturnih izmenjav v večetnični soseski