navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Mikrobiološka preiskava živil

Ključne besede

živilska mikrobiologija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 101732611 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 404
Št. prenosov: 214
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
Strani: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (48 str.))
ID: 14768444
Priporočena dela:
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises