Rui F. M. Silva (Avtor), Lea Pogačnik (Avtor)

Povzetek

Neuroprotective properties of food-borne polyphenols in neurodegenerative diseases

Ključne besede

živila;fenolne spojine;nevroprotektivne snovi;nevrodegenerativne bolezni;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.03 - Kratki znanstveni prispevek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 641.1:547.56:616.8
COBISS: 84918531 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2076-3921
Št. ogledov: 84
Št. prenosov: 47
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: živila;fenolne spojine;nevroprotektivne snovi;nevrodegenerativne bolezni;
Vrsta dela (COBISS): Članek v reviji
Strani: str. 1-3, art. 1810
Letnik: ǂVol. ǂ10
Zvezek: ǂiss. ǂ11
Čas izdaje: 2021
DOI: 10.3390/antiox10111810
ID: 15199021
Priporočena dela:
, neuroprotection and safety
, impact on colorectal cancer and mechanisms of action
, chemistry, nutritional value, and stability