chemistry, nutritional value, and stability

Povzetek

Fruit and vegetable phytochemicals

Ključne besede

sadje;zelenjava;prehranska vrednost;fenolne spojine;polifenoli;flavonoidi;karotenoidi;ekstrakcija;prehranske vlaknine;antioksidativna aktivnost;zdravje;poobiralne spremembe;kvar sadja;kvar zelenjave;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Ames (Iowa)
Tipologija: 0 - Ni določena
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Wiley-Blackwell
UDK: 641.1:634.1/.7:635.1/.8:613.2
COBISS: 3838328 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-0-8138-0320-3
Št. ogledov: 1048
Št. prenosov: 315
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: Phytochemicals;Polyphenols;Carotenoids;Fruit;Analysis;Vegetables;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: XI, 367 str.
ID: 1445904
Priporočena dela:
, chemistry, nutritional value, and stability
, comparison, changes and improvement of polyphenolic compounds during technological phases
, effects of dehulling on phenolics profile and antioxidant activity of buckwheat seeds