Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2005 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 664.68 |
COBISS: | 4492921 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 782 |
Št. prenosov: | 221 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Production of buckwheat biscuits for nutritional studies |
Sekundarne ključne besede: | common buckwheat;tartary buckwheat;flour;biscuits;nutritional studies; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 397-409 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ85 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2005 |
ID: | 1742262 |