Povzetek

Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse

Ključne besede

navadna ajda;tatarska ajda;moka;piškoti;prehranski poskusi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 664.68
COBISS: 4492921 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 782
Št. prenosov: 221
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Production of buckwheat biscuits for nutritional studies
Sekundarne ključne besede: common buckwheat;tartary buckwheat;flour;biscuits;nutritional studies;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 397-409
Letnik: ǂLetn. ǂ85
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2005
ID: 1742262