instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

živilska mikrobiologija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotechnical Faculty, Department of Food Science
UDK: 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 147698691 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 30
Št. prenosov: 3
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: živilska mikrobiologija;
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
Strani: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IV, 46 str.))
ID: 18487298
Priporočena dela:
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, skripta za laboratorijske vaje za študente živilstva in prehrane pri predmetu Živilska mikrobiologija