| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2005 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 543.645:641.1 |
| COBISS: |
3084920
|
| Št. ogledov: | 1265 |
| Št. prenosov: | 359 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Stability of polar and non-polar antioxidants in complex matrix |
| Sekundarne ključne besede: | antioxidants;antioxidative potencial;DPPH;2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl;TCEP;tris(2-carboxyethyl)phosphine;vitamin C;vitamin E;stability;metaphosphoric acid;meal homogenization;preservation; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 59 f. |
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
| ID: | 23306 |