| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [B. Zorn] |
| UDK: | 613.24-053.8:641.1 |
| COBISS: |
4033656
|
| Št. ogledov: | 1345 |
| Št. prenosov: | 319 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional evaluation of food combining diet |
| Sekundarne ključne besede: | nutrition;food combining diet;adult nutrition;daily nutrients intake;calorific values;macronutrients;micronutrients;nutritional evaluation; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 52 f., [3] f. pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
| ID: | 23622 |