Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Murko] |
UDK: | 577.2.083:634.54:641.1:616-097 |
COBISS: | 4085368 |
Št. ogledov: | 1056 |
Št. prenosov: | 343 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Detection of hazelnuts as an allergen in foods with real-time PCR |
Sekundarne ključne besede: | food allergens;foods;hazelnuts;Corylus avellana;detection of allergens;DNA isolation from foods;real-time PCR;specificity of real-time PCR;sensitivity of real-time PCR; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 53 f., [3] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;nuts;lupinasto sadje;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;pathology;clinical medicine;patologija;klinična medicina;immunogenicity;imunogenost;antigeni;protitelesa;imunologija; |
ID: | 23642 |