Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [G. Ornik] |
UDK: | 604.6:631.524:577.21:616-056:577.1:641(043)=863 |
COBISS: | 3241260 |
Št. ogledov: | 1144 |
Št. prenosov: | 73 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | food allergy;GMO;novel expressed protein;allergenicity assessment; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Mag. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede |
Strani: | VII, 47 f., [2] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;biotechnology;biotehnologija;biotechnology products;produkti;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;agricultural operations;kmetijska dela;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;pathology;clinical medicine;patologija;klinična medicina;persons and personal characteristics in pathology;characteristics of the patient;osebe in osebnostne značilnosti v patologiji;značilnosti bolnika [pacienta];mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
ID: | 8574 |