diplomsko delo
Andreja Bergant (Avtor), Branka Javornik (Mentor)

Povzetek

Načela vrednotenja biološke varnosti gensko spremenjene hrane

Ključne besede

biotehnologija;genski inženiring;gensko spremenjeni organizmi;gensko spremenjena hrana;biološka varnost;tveganje za zdravje;vrednotenje;toksičnost;alergenost;zakonodaja;javno mnenje;Slovenija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Bergant]
UDK: 631.52:577.21:641.1(497.4)(043.2)
COBISS: 5415801 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3263
Št. prenosov: 502
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Principles of risk assessment of genetically modified foods
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: IX, 45 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;agricultural operations;kmetijska dela;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;material bases of life;biochemistry;molecular biology;biophysics;biokemija;molekularna biologija;biofizika;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 21492