| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.05 - Video in druga učna gradiva | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo | 
| UDK: | 663.2:543.06(075.8)(076.5) | 
| COBISS: | 249446400   | 
| ISBN: | 978-961-6333-85-6 | 
| Št. ogledov: | 4165 | 
| Št. prenosov: | 381 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Vino;Vaje za visoke šole;Kemijska analiza;Čiščenje; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Učbenik za višje in visoke šole | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija; | 
| ID: | 23791 |