Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2024 |
Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
UDK: | 637 |
COBISS: |
208758019
![]() |
ISSN: | 1855-9204 |
Št. ogledov: | 98 |
Št. prenosov: | 0 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Meat preparation for culinary use |
Sekundarne ključne besede: | meat;meat preparation;heat treatment;sensory properties;Živilstvo; |
Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
Strani: | str. 22-27 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ13 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ23 |
Čas izdaje: | jul. 2024 |
ID: | 25814475 |