Tatjana Šubic (Avtor)

Povzetek

Priprava mesa za kulinarično uporabo

Ključne besede

meso;priprava mesa;toplotna obdelava;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
UDK: 637
COBISS: 208758019 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1855-9204
Št. ogledov: 98
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Meat preparation for culinary use
Sekundarne ključne besede: meat;meat preparation;heat treatment;sensory properties;Živilstvo;
Komentar vira: Besedilo samo v slov.;
Strani: str. 22-27
Letnik: ǂLetn. ǂ13
Zvezek: ǂšt. ǂ23
Čas izdaje: jul. 2024
ID: 25814475