magistrsko delo
Petra Gabrijelčič (Avtor), Nataša Šegatin (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Primernost toplotne obdelave mesa pri nizkih temperaturah

Ključne besede

meso;prašičje meso;goveje meso;toplotna obdelava;vpliv temperature;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Gabrijelčič]
UDK: 637.5+664.9:641.52:543.2/.9
COBISS: 4635256 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 340
Št. prenosov: 58
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂsuitability of long time/low temperature thermal treatment of meat
Sekundarne ključne besede: meat;pork;beef;thermal treatment;influence of temperature;physico-chemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 56 f., [8] f. pril.
ID: 12014791