Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Gabrijelčič] |
UDK: | 637.5+664.9:641.52:543.2/.9 |
COBISS: | 4635256 |
Št. ogledov: | 340 |
Št. prenosov: | 58 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂsuitability of long time/low temperature thermal treatment of meat |
Sekundarne ključne besede: | meat;pork;beef;thermal treatment;influence of temperature;physico-chemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 56 f., [8] f. pril. |
ID: | 12014791 |