| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2024 |
| Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
| UDK: | 637 |
| COBISS: |
208758019
|
| ISSN: | 1855-9204 |
| Št. ogledov: | 98 |
| Št. prenosov: | 0 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Meat preparation for culinary use |
| Sekundarne ključne besede: | meat;meat preparation;heat treatment;sensory properties;Živilstvo; |
| Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
| Strani: | str. 22-27 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ13 |
| Zvezek: | ǂšt. ǂ23 |
| Čas izdaje: | jul. 2024 |
| ID: | 25814475 |