| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2025 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 634.63 |
| COBISS: |
227410691
|
| ISSN: | 2590-1575 |
| Št. ogledov: | 29 |
| Št. prenosov: | 4 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | antioksidativna sposobnost;slanica;razgrenitev;fermentacija;oleuropein;kisanje; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | 12 str. |
| Letnik: | ǂVol. ǂ26 |
| Zvezek: | ǂ[article no.] ǂ102309 |
| Čas izdaje: | Feb. 2025 |
| DOI: | 10.1016/j.fochx.2025.102309 |
| ID: | 25974308 |