Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2025 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 634.63 |
COBISS: |
227410691
![]() |
ISSN: | 2590-1575 |
Št. ogledov: | 29 |
Št. prenosov: | 4 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | antioksidativna sposobnost;slanica;razgrenitev;fermentacija;oleuropein;kisanje; |
Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
Strani: | 12 str. |
Letnik: | ǂVol. ǂ26 |
Zvezek: | ǂ[article no.] ǂ102309 |
Čas izdaje: | Feb. 2025 |
DOI: | 10.1016/j.fochx.2025.102309 |
ID: | 25974308 |