Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2005 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Čurk] |
UDK: | 613.2(043.2) |
COBISS: | 1739400 |
Št. ogledov: | 1661 |
Št. prenosov: | 243 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
---|---|
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta |
Strani: | 41 str., 7 str. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
ID: | 30756 |