Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
Založnik: | [Š. Zupan] |
UDK: | 664 |
COBISS: | 19490022 |
Št. ogledov: | 1060 |
Št. prenosov: | 254 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | food industry;nutrition;health;value;data;systems;international comparisons;EU;Great Britain; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fakulteta |
Strani: | II, 50, 36 str. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil; |
ID: | 51398 |