| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL EF - Ekonomska fakulteta |
| Založnik: | [Š. Zupan] |
| UDK: | 664 |
| COBISS: |
19490022
|
| Št. ogledov: | 1060 |
| Št. prenosov: | 254 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | food industry;nutrition;health;value;data;systems;international comparisons;EU;Great Britain; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Ekonomska fakulteta |
| Strani: | II, 50, 36 str. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil; |
| ID: | 51398 |