primerjava med GDA sistemom in sistemom barvnega označevanja
Špela Zupan (Avtor), Tomaž Kolar (Mentor)

Povzetek

Označevanje hranilnih vrednosti na živilih

Ključne besede

živilska industrija;prehrana;zdravje;vrednost;podatki;sistemi;mednarodne primerjave;EU;Velika Britanija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL EF - Ekonomska fakulteta
Založnik: [Š. Zupan]
UDK: 664
COBISS: 19490022 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1060
Št. prenosov: 254
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: food industry;nutrition;health;value;data;systems;international comparisons;EU;Great Britain;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Ekonomska fakulteta
Strani: II, 50, 36 str.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 51398