| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2011 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 664 |
| COBISS: |
6703737
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 1120 |
| Št. prenosov: | 196 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Amylolytic activity inhibition of flours with unoptimal falling number |
| Sekundarne ključne besede: | amylase;inhibitors;bean; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | Str. 125-129 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ97 |
| Zvezek: | ǂNo. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2011 |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil; |
| ID: | 1445106 |