Vida Škrabanja (Avtor)

Povzetek

Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?

Ključne besede

hrana;živila;pretvorbe;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 664
COBISS: 6703993 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1101
Št. prenosov: 204
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Historical overview of food adulteration - act of accidents, needfulness or intention?
Sekundarne ključne besede: food;food industry;food safety;standards;ethics;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 131-136
Letnik: ǂVol. ǂ97
Zvezek: ǂNo. ǂ2
Čas izdaje: 2011
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 1445107