Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Tipologija: | 1.13 - Objavljeni povzetek strokovnega prispevka na konferenci |
Organizacija: | UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju |
UDK: | 613.2 |
COBISS: | 512190521 |
Št. ogledov: | 6642 |
Št. prenosov: | 111 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
---|---|
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Čas izdaje: | 14. jun. 2011 |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
ID: | 55609 |