| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [S. Urbančič] | 
| UDK: | 664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6 | 
| COBISS: | 796791   | 
| Št. ogledov: | 1321 | 
| Št. prenosov: | 311 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato | 
| Sekundarne ključne besede: | frying;vegetable oils;rapeseed oil;sunflower oil;soy oil;oxidation;antioxidants;rosemary extracts;French fries;polar compunds;malonaldehyde;acrylamide; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XV, 167, [6] f. | 
| ID: | 8904077 |