Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Urbančič] |
UDK: | 664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6 |
COBISS: | 796791 |
Št. ogledov: | 1321 |
Št. prenosov: | 311 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato |
Sekundarne ključne besede: | frying;vegetable oils;rapeseed oil;sunflower oil;soy oil;oxidation;antioxidants;rosemary extracts;French fries;polar compunds;malonaldehyde;acrylamide; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XV, 167, [6] f. |
ID: | 8904077 |