Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Knap] |
UDK: | 641.1:631.147:543.61:544.02(043.3)=163.6 |
COBISS: | 816503 |
Št. ogledov: | 1545 |
Št. prenosov: | 336 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Methods for the detection of authenticity of organic foods |
Sekundarne ključne besede: | fruits;vegetables;herbs;organic farming;conventional farming;food authenticity;antioxidant activity;total phenols;isotop ratio;IRMS;XRF; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XV, 142, [11] f. |
ID: | 9080061 |