| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Slovensko kemijsko društvo |
| UDK: | 634.8:543.544:547.56 |
| COBISS: |
4983417
|
| ISSN: | 1318-0207 |
| Št. ogledov: | 1500 |
| Št. prenosov: | 255 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | antioksidanti;fenoli;vino;grozdje;kemična analiza;ekstrakcija;kromatografija;spektofotometrija; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 114-118 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ54 |
| Zvezek: | ǂNo. ǂ1 |
| Čas izdaje: | 2007 |
| ID: | 9091447 |