Povzetek

A comparison of extraction methods for selected phenolic compounds from grape berry skins using liquid chromatography and spectrophotometry

Ključne besede

grape;chemical analysis;wine;extraction;chromatography;spectrometry;antioxidants;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Slovensko kemijsko društvo
UDK: 634.8:543.544:547.56
COBISS: 4983417 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1318-0207
Št. ogledov: 1500
Št. prenosov: 255
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: antioksidanti;fenoli;vino;grozdje;kemična analiza;ekstrakcija;kromatografija;spektofotometrija;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 114-118
Letnik: ǂVol. ǂ54
Zvezek: ǂNo. ǂ1
Čas izdaje: 2007
ID: 9091447