Omid Younesi (Avtor), Ali Moradi (Avtor), Amin Namdari (Avtor)

Povzetek

Influence of arbuscular mycorrhiza on osmotic adjustment compounds and antioxidant enzyme activity in nodules of salt-stressed soybean (Glycine max)

Ključne besede

soybean;vesicular arbuscular mycorrhizae;osmosis;antioxidants;osmotic stress;salinity;root nodules;salt tolerance;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 581:633.34
COBISS: 7771001 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 776
Št. prenosov: 303
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: soja;antioksidativne aktivnosti;antioksidanti;noduli;slanost;arbuskularna mikoriza;slanostni stres;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 219-230
Letnik: ǂLetn. ǂ101
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2013
ID: 9105123