Povzetek

Evaluation of buckwheat sprouts as microgreens

Ključne besede

ajda;mlade rastline;flavonoidi;fenolne kisline;karotenoidi;antioksidativne aktivnosti;antioksidanti;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 633
COBISS: 6349689 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 885
Št. prenosov: 222
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Prehranske lastnosti mladih rastlin ajde
Sekundarne ključne besede: ajda;mlade rastline;flavonoidi;fenolne kisline;karotenoidi;antioksidativne aktivnosti;antioksidanti;buckwheat;microgreens;flavonoids;rutin;phenolic acids;carotenoids;antioxidant activity;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 157-162
Letnik: ǂLetn. ǂ95
Zvezek: ǂŠt. ǂ2
Čas izdaje: 2010
ID: 1729275