| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 633 |
| COBISS: |
6349689
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 885 |
| Št. prenosov: | 222 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Prehranske lastnosti mladih rastlin ajde |
| Sekundarne ključne besede: | ajda;mlade rastline;flavonoidi;fenolne kisline;karotenoidi;antioksidativne aktivnosti;antioksidanti;buckwheat;microgreens;flavonoids;rutin;phenolic acids;carotenoids;antioxidant activity; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 157-162 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ95 |
| Zvezek: | ǂŠt. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2010 |
| ID: | 1729275 |