Povzetek

Antioxidants in spring leaves of Oxalis acetosella L.

Ključne besede

antioksidanti;oxalis acetosella;užitne divje rastline;listi;tokoferoli;fenolne spojine;flavonoidi;rutin;antioksidativne lastnosti;edible wild plants;ascorbic acids;carotenoids;tocopherols;phenolic acids;flavonoids;antioxidants;antioxidant capacity;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 581.1
COBISS: 6283897 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 1108
Št. prenosov: 360
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 351-357
Letnik: ǂVol. ǂ123
Zvezek: ǂIss. ǂ2
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.04.042
ID: 1032371