| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 581:633.34 |
| COBISS: |
7771001
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 776 |
| Št. prenosov: | 303 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | soja;antioksidativne aktivnosti;antioksidanti;noduli;slanost;arbuskularna mikoriza;slanostni stres; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 219-230 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ101 |
| Zvezek: | ǂšt. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2013 |
| ID: | 9105123 |