Povzetek

Degradation of rutin and polyphenols during the preparation of tartary buckwheat bread

Ključne besede

antioksidanti;tatarska ajda;pšenica;fagopyrum tataricum;triticum aestivum;bread;rutin;polifenoli;hplc;folin;dpph;tartary buckwheat;wheat;baking rutin;quercetin;antioxidant activity;total polyphenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 633
COBISS: 6243961 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 1402
Št. prenosov: 747
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 4883-4887
Letnik: ǂVol. ǂ58
Zvezek: ǂNo. ǂ8
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1021/jf9045733
ID: 1032358