Povzetek

The influence of organic/integrated production on the content of phenolic compounds in apple leaves and fruits in four different varieties over a 2-year period

Ključne besede

sadjarstvo;jablana;sorte;fenoli;fenolne spojine;flavonoidi;integrirano pridelovanje;organsko pridelovanje;fruit growing;apples;cultivars;phenols;phenolic compounds;flavonoids;antioxidants;integrated production;organic production;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.11:631.524.86
COBISS: 6373497 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-5142
Št. ogledov: 1115
Št. prenosov: 301
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 2366-2378
Letnik: ǂVol. ǂ90
Zvezek: ǂIssue ǂ14
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1002/jsfa.4093
ID: 1032396