Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [N. Ciber] |
UDK: | 663.123:582.282.23:577.12 |
COBISS: | 4676216 |
Št. ogledov: | 285 |
Št. prenosov: | 51 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Proteome analysis of brewer's yeast Saccharomyces pastorianus during subsequent serial fermentation |
Sekundarne ključne besede: | brewer's yeast;Saccharomyces pastorianus;proteomics;serial batch fermentation;differentially expressed proteins;stress proteins;glycolytic enzymes; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
Strani: | XIV, 64 f., [12] f. pril. |
ID: | 11987650 |