| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [N. Ciber] |
| UDK: | 663.123:582.282.23:577.12 |
| COBISS: |
4676216
|
| Št. ogledov: | 285 |
| Št. prenosov: | 51 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Proteome analysis of brewer's yeast Saccharomyces pastorianus during subsequent serial fermentation |
| Sekundarne ključne besede: | brewer's yeast;Saccharomyces pastorianus;proteomics;serial batch fermentation;differentially expressed proteins;stress proteins;glycolytic enzymes; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij mikrobiologije |
| Strani: | XIV, 64 f., [12] f. pril. |
| ID: | 11987650 |