magistrsko delo
Tjaša Štaudohar (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Jasna Bertoncelj (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Karakterizacija slovenskega matičnega mlečka

Ključne besede

matični mleček;karakterizacija;geografsko poreklo;kemijska sestava;10-HDA;HPLC;kontrola kakovosti;standardna sestava;pristnost matičnega mlečka;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Štaudohar]
UDK: 638.17:543.2/.9:641.1
COBISS: 4482936 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 303
Št. prenosov: 62
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Characterization of Slovenian royal jelly
Sekundarne ključne besede: royal jelly;characterization;geographic origin;chemical composition;10-HDA;HPLC;quality control;standard composition;royal jelly authenticity;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 64 f., [3] f. pril.
ID: 12012631
Priporočena dela:
, možnosti za topikalno uporabo