Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Štaudohar] |
UDK: | 638.17:543.2/.9:641.1 |
COBISS: | 4482936 |
Št. ogledov: | 303 |
Št. prenosov: | 62 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Characterization of Slovenian royal jelly |
Sekundarne ključne besede: | royal jelly;characterization;geographic origin;chemical composition;10-HDA;HPLC;quality control;standard composition;royal jelly authenticity; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 64 f., [3] f. pril. |
ID: | 12012631 |