| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Štaudohar] | 
| UDK: | 638.17:543.2/.9:641.1 | 
| COBISS: | 4482936   | 
| Št. ogledov: | 303 | 
| Št. prenosov: | 62 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Characterization of Slovenian royal jelly | 
| Sekundarne ključne besede: | royal jelly;characterization;geographic origin;chemical composition;10-HDA;HPLC;quality control;standard composition;royal jelly authenticity; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 64 f., [3] f. pril. | 
| ID: | 12012631 |