Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Stopar] |
UDK: | 641.1+613.2:796 |
COBISS: | 4304504 |
Št. ogledov: | 339 |
Št. prenosov: | 51 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Development of meat products with ergogenic nutritional supplements for different types of athletes |
Sekundarne ključne besede: | nutrition;sports nutrition;nutritional supplements;ergogenic substances;coenzyme Q10;CoQ10;L-carnitine;creatine;functional foods;physiochemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 74 f. |
ID: | 12012638 |