| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [P. Stopar] | 
| UDK: | 641.1+613.2:796 | 
| COBISS: | 4304504   | 
| Št. ogledov: | 339 | 
| Št. prenosov: | 51 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Development of meat products with ergogenic nutritional supplements for different types of athletes | 
| Sekundarne ključne besede: | nutrition;sports nutrition;nutritional supplements;ergogenic substances;coenzyme Q10;CoQ10;L-carnitine;creatine;functional foods;physiochemical properties;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 74 f. | 
| ID: | 12012638 |