magistrsko delo
Petra Stopar (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Razvoj mesnin z ergogenimi prehranskimi dodatki za različne tipe športnikov

Ključne besede

prehrana;prehrana športnikov;prehranski dodatki;ergogene snovi;koencim Q10;CoQ10;L-karnitin;kreatin;funkcionalna živila;mesne emulzije;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Stopar]
UDK: 641.1+613.2:796
COBISS: 4304504 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 339
Št. prenosov: 51
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Development of meat products with ergogenic nutritional supplements for different types of athletes
Sekundarne ključne besede: nutrition;sports nutrition;nutritional supplements;ergogenic substances;coenzyme Q10;CoQ10;L-carnitine;creatine;functional foods;physiochemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 74 f.
ID: 12012638