| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [T. Fingušt] | 
| UDK: | 637.52+664.934:641.1:543.9 | 
| COBISS: | 4145272   | 
| Št. ogledov: | 203 | 
| Št. prenosov: | 44 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Content of oxysterols in liver paté with coenzyme Q10, ascorbic acid and [alpha]-tocopherol | 
| Sekundarne ključne besede: | meat products;pates;functional foods;additives;antioxidants;coenzyme Q10;ascorbic acid;[alpha]-tocopherol;physicochemical properties;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 43 f., [1] f. pril. | 
| ID: | 12021335 |