diplomsko delo, univerzitetni študij
Maja Koren (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10

Ključne besede

mesni izdelki;funkcionalna živila;razvoj novega izdelka;paštete;perutninska jetrna pašteta;živilski dodatki;koencim Q10;askorbinska kislina;[alfa]-tokoferol;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Koren]
UDK: 637.52+664.931:637.54:612.35
COBISS: 3710584 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1276
Št. prenosov: 341
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Development of functional meat product - liver pate with coenzyme Q10
Sekundarne ključne besede: meat products;functional foods;development of new products;pates;poultry liver pate;food supplements;coenzyme Q10;ascorbic acid;[alpha]-tochopherol;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 69 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;physiology;human and comparative physiology;fiziologija;fiziologija človeka in primerjalna fiziologija;alimentation;eating;digestion;nutrition;prehranjevanje;hranjenje;prebava;nutracija;
ID: 23515
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I