drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
Lea Demšar (Avtor), Tomaž Polak (Avtor), Božidar Žlender (Recenzent), Janez Marinšek (Recenzent)

Povzetek

Tehnologije mesa in mesnin I

Ključne besede

meso;mesni izdelki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 637.5(075.8)(076)
COBISS: 250437120 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6333-86-3
Št. ogledov: 3299
Št. prenosov: 602
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Meso;Vaje za visoke šole;Tehnologija;Mesni izdelki;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;
ID: 12255879
Priporočena dela:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I