magistrsko delo
Jasna Lužar (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Polona Jamnik (Komentor)

Povzetek

Antioksidativni potencial droži

Ključne besede

vino;bela vina;laški rizling;sauvignon;vinske droži;zorenje vina na drožeh;fenolne spojine;antioksidanti;antioksidativni potencial;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Lužar]
UDK: 663.221:663.252/.253:547.56
COBISS: 4758904 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 386
Št. prenosov: 84
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antioxidant potential of wine lees
Sekundarne ključne besede: wine;white wines;welsch riesling;sauvignon;wine lees;wine ageing on lees;phenolic compounds;antioxidants;antioxidant potential;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 65 f., [10] f. pril.
ID: 12014779