Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Lužar] |
UDK: | 663.221:663.252/.253:547.56 |
COBISS: |
4758904
![]() |
Št. ogledov: | 386 |
Št. prenosov: | 84 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antioxidant potential of wine lees |
Sekundarne ključne besede: | wine;white wines;welsch riesling;sauvignon;wine lees;wine ageing on lees;phenolic compounds;antioxidants;antioxidant potential; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 65 f., [10] f. pril. |
ID: | 12014779 |